středa 4. prosince 2013

Řasenka Mega Effect od Avonu :)

Myslím, že o této řasence jste už určitě každá slyšela. Ať už u různých blogerek, nebo na oficiálních avon stránkách na facebooku, kde se o tuto řasenku soutěžilo.
Na mě se usmálo štěstí a já jednu řasenku vyhrála. Jenomže s ní byl trochu problém, protože řasenku jsem vyhrála a bylo mi sděleno, že do týdne ji mám doma. 
Čekala jsem týden, druhý, třetí.... No a pořád nic, tak jsem se rozhodla do Avonu napsat. Tam mi sdělily, že se stala nějaká chyba a asi do týdne mi ji opravdu poslali :)
Takže celkově jsem ji dostala až o měsíc později od výhry :D 
Ale i tak jsem se nadšeně pustila do testování.







Čekala jsem, že bude větší, ale šířka kartáčku je přibližně stejná jako šířka oka.
První pokus o nalíčení byl katastrofa :D Ještě jsem nevěděla jak na ni a měla jsem všude kolem očí přebytek řasenky. Ale časem se s ní dá naučit zacházet. Ale při aplikaci si musíte dávat pozor na to, aby jste na kartáčku nenechali moc řasenky, protože pokud jí tam necháte hodně tak Vám řasy odporně slepí. Takže já před použití kartáček otírám o nádobku s tou černou barvou (proto je tak moc upatlaná).

Řasy před použitím řasenky:

Řasy po použití řasenky:




Nevím jestli to jde dobře vidět, ale řasy mi to opravdu hooodně prodlouží a nabarví. Žádné natočení nepozoruju, protože já mám řasy celkem natočené bez řasenky. A také si nemyslím, že by to nějak zhušťovalo řasy. Ale ta délka se mi líbí :) 
S řasenkou jsem sokojená, neopadává ani nešmouhuje. Takže prč ji nezkusit? :) Na aplikaci jsem si opravdu zvyla takže už mi to nepřijde nijak divné, ale pořád si myslím, že klasická řasenka je lepší :) Takže sama bych si ji spíš nekoupila, ale jsem každopádně ráda, že jsem ji mohla vyzkoušet :)

Řasenka normálně v katalogu stojí kolem 129,- a je jí 9ml.   

Máte s ní zkušenost vy? Spokojené nebo opak? :)

4 komentáře:

  1. Opravdu zajímavé. Nedokážu si ale představit, že bych ji běžně používala, navíc řasenky z Avonu nemám celkově v oblibě. Dávám přednost klasickému kartáčku... Nejlépe Maybelline.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si to také nedovedla představit, vůbec :D Ale prostě jak ji začneš používat tak si na to tak zvykneš, že to ti ani nepřijde :) Já ji třeba alikuju trochu jinak než by se měla protože je to pro mě pohodlnější :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle řasenku bych chtěla někdy aspoň vyzkoušet.. musí být moc zajímavé se s ní líčit. Připomíná mi kartáč na domácí mazlíčky! :)
    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud mas v okoli nejakou avon lady tak si rasenku muzes objednat za 109-149 zalezi na akci :-)

      Vymazat