pátek 21. února 2014

Novinky Avon 2. díl :)

Ahoj! Doufám, že jste se už na tento článek nemohli dočkat :) Tak už jdeme na to!
Jak jsem psala minule, jsou to opravdu novinky, takže se obrázky nedají ani najít na internetu, proto je budu opět fotit z katalogu.

Z dekorativní kosmetiky je první věcí korektor. Je tekutý a z řady Calming Effect (zklidňující). Korektor by  měl pečovat o pleť a posilovat tyto 3 znaky: hydratace, hebkost, zářivost. Jeho složení je s komplexem vita, obsahujícím vitamín A, C, E a výtažky z granátového jablka, olivových listů a kořenů jabloně. Obsah je 6 ml a bude dostupný ve 2 odstínech - Fair (světlý) a Medium (tmavší). Cena je 79,- až 119,-. 
Já si plánuju koupit a to ve světlejším odstínu :)


Objeví se i nová řasenka Aero Volume, která by měla řasám dodat objem. Obsah je 7 ml a cena od 119,- do 179,-. Bude v odstínu Black (černá), Blackest Black (černější černá) a Brown Black (hnědo černá).

Možná si ještě objednám tyto oční linky. Jsou e 4 odstínech- True Black (černá), Bronze Sheen (hnědá), Deep Violet (fialová) a Cobalt Blue (modrá). Linky mají 1,08 g a cena je od 29,- do 99,-. Linky mají z jedné strany speciální aplikátor pro rozetření linky a ztrácení.

Myslím, že tento výrobek určitě někoho zaujme, je to fixační sprej na make-up :) Má lehké složení, které rychle zasychá (nezanechává pocit mastnoty) a fixuje make-up a tím prodlužuje jeho životnost, neměl by vysušovat pleť. Obsahuje vitamíny A, C a E. Obsah je 125 ml a cena od 99,- do 179,-. 

Já se také velmi těším na balzámy na rty z řady Colortrend. Mají barvit rty, ochraňovat a dodat lesk. Objem je 4 g  a cena od 29,- do 69,-. Odstíny jsou 4- Fushia Flash, Coral Rush, Ruby Rush a Pink Pucker.

Ve vůních jsou novinkou elegantní obaly tělových sprejů Perceive, Only Imagine.... a Incandessence. Obsah každého je 75 ml a cena od 119,- do 179,-. (Nevím jak dlouho v katalogu budou, protože nevím jestli se zařadí do stálé nabídky).

Objeví se nový parfém Today Tomorrow Always In Bloom EDP. Mi osobně parfém moc nevoní. Vůně je květinově-dřevitá-mošusová. Složky: pomerančový květ, strecílie, květy plumérie. Obsah je 30 ml a cena od 390,- do 500,-.

Co se týče nehtů, objeví se speciální povrchový lak, vytvářející saténový efekt na běžném laku na nehty. Má 12 ml a cena je 69,- až 109,-.

Řada Naturals přijde s novou parfemací vyživujícího pleťového krému (75 ml) a vyživujícího čistícího pleťového gelu (125 ml) a to Oliva. Cena obou je od 39,- do 89,-. 
Určitě si plánuju kupovat ten čistící pleťový gel :)

Poslední novinkou je tvarovací a zpevňující krém na poprsí Solutions. Vypíná a posiluje oblast poprsí a dekoltu. Obsahuje liposomy a vitamíny A, C a E, beta-karoten, výtažky z eukalyptu. Obsah je 150 ml a cena od 129,- do 199,-.

Planet Spa přijde s novou zpevňující řadou s vůní kávy. Řada bude obsahovat tělový peeling (200 ml), tělový krém (200 ml) a sérum na dekolt (50 ml). Peeling a krém stojí od 89,- do 179,- a sérum od 59,- do 169,-.

Domnívám se, že Avon nově změní i design obalů řady Naturals. Ty staré se snaží vyprodat a skoro u všech je symbol znamenající NAPOSLEDY V KATALOGU. 

Na co se těšíte vy a co si chcete koupit? :)

2 komentáře:

  1. Ten saténový top coat vypadá zajímavě! :) Jinak se určitě kouknu po těch balzámech na rty, řasenka vypadá zajímavě a ten fixační sprej vypadá dobře, ale asi bych si ho nekoupila ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já spíš nevím jak si mám ten saténový efekt představit :D

      Vymazat