pátek 7. března 2014

Paletka stínů od Essence :)

Ahoj všichni! Dnes se podíváme na paletku, kterou značka Essence vyprodávala, aby byla nahrazena jinými výrobky. Je to škoda? Dozvíte se dál! :)

Vím, že byla k dostání asi ve 2 odstínech. 01 SOUTH BEACH obsahuje 2 modré stíny, 1 zelený a 5 v hnědých (až oražových) barvách. 02 LONG BEACH obsahuje spíše hnědé stíny. V dm měli obě, ale já sáhla po té hnědé, protože u ní využiju asi všechny barvy :)

Stíny nebudu popisovat každý zvlášť, protože bych k nim říkala skoro to samé. Všechny stíny jsou s drobných shimmerem (stín č. 6 má shimmeru nejméně).
Pigmentace všech je opravdu hodně dobrá, na fotkách jsou všechny v jedné vrstvě, kromě stínu č. 6 (je matnější než ostatní), ale i jeho pigmentace je dobrá :)
Všechny stíny jsou nádherně měkké a máslové, možná č. 6 ne tak moc.
Stíny bohužel práší, takže před použitím je třeba otřepat štětec, ale to jim dokážu odpustit :) 
Co se týče výdrže, používám bázi od Elfu a s ní vydrží úplně celý den. Barva je možná jen o chloupek světlejší, ale na to, že jsou to Essence stíny.... :)
Posuďte sami pigmentaci:
Složení a další popisky na balení:
Paletka má celkově 7, 5 g tj. asi necelý gram na stín. Původní cena byla asi 100,- a jak ji začali vyprodávat 30,-. Možná, že teď bude ještě levnější, ale každopádně pokud ji ještě někde uvidíte neváhejte :)

Máte rádi stíny Essence? A co tuhle paletku?

2 komentáře:

  1. Paletka vypadá celkem slušně pigmentovaně, takže za vyzkoušení určitě bude stát její inovovaný kolega :) Od Essence mám pudrové stíny dvoje (jedno quatro) a pigmentace nic moc - spíš to nic...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty samostatne mona sr mi taky moc nelibi, ale ty limitky nebo vetsi paletky jsou na tom s pigmentaci hezky :-)

      Vymazat