čtvrtek 2. ledna 2014

Odličovací ubrousky Noname značky :)

Ahoj všem :) Doufám, že jste si skvěle užili oslavy konce roku 2013 a nepřehnali to moc s alkoholem! Nebudu zdržovat a vrhneme se na dnešní článek věnovaný odličovacím ubrouskům nějaké noname značky, které jsem koupila v SOS textilu (je to takový levný obchod, ale ne vietnamci) :)
Měli tam totiž slevy 50%, takže tyto ubrousky vyšly na 20,- a proto jsem se je rozhodla vyzkoušet :) Jinak  normální cena je 40,-. V balení je 20ks a voní po okurkách, možná trochu chemicky.
Pokud jste někdy vyzkoušely Balea ubrousky, tak tyto ubrousky jsou o něco větší a více napuštěné. Ale odličování není žádná sláva. 
Řasenku sundaly, ale trvalo to trochu déle, takže jsem pro ně našla jiné využití. Nejdříve se odlíčím krémovým odličovačem od Avonu a pak si oči a obličej čistím těmito ubrousky a ještě pak používám pleťový gel a pleťovou vodu. 
Ještě bych chtěla říct, že to ubrousky jsou z jedné strany hodně drsné, z druhé jsou ale jemnější. No a balení je celkem na nic. Ta samolepka po pár použitích přestala držet, ale ubrousky i přesto nevyschly.   
Složení:
Když to shrnu, tak ubrousky jsou na dočištění dobré, ale jinak na odlíčení ne. Asi bych je nedoporučila, protože za skoro stejnou cenu se dají sehnat lepší ubrousky od Baley :)

Viděly jste je už někdy někde? Zkoušely jste?

Žádné komentáře:

Okomentovat