neděle 2. února 2014

Spotřebováno- leden 2014 :)

Je začátek měsíce a proto je jasné, že dnešní článek bude věnovaný spotřebovaným produktům :) Hned na začátku vám prozradím, že toho je opravdu hodně a netuším jak se mi to povedlo spotřebovat :) Spíš jsem tento měsíc chtěla dopotřebovat starší a nepoužívané věci.
Tak jdeme na to! 

Hodnotím opět podle této tabulky:

1. Kosmetické tampónky Bel
Tohle vám muselo být úplně jasné :) Objevují se v každém spotřebovánu :) Jak už jsem tolikrát psala- jsou super a to i když nejsou 100% (podle mě jsou dokonce lepší než 100%). Kupujeme je trojbalení za 70,- , jedno balení má 84 ks a navíc je k těm 3 balením tampónků je vždy nějaký dárek :) 
Hodnocení:

2. Čistící tampóny Basic
Tyto jsem si koupila proto, abych je mohla porovnat s těmi výše. Nedají se srovnat :) Jsou určitě horší než ty moje oblíbené :) Ale zase jsou levnější, 120 ks stojí v Albertu do 20,-. 
Hodnocení:

3. Extra Lashing- make-up remover  (recenze)
Tento odličovač byl katastrofální. Pálil šíleně v očích a jejich okolí a navíc po odlíčení byla pleť i víčka odporně mastné. Měl 50 ml a cena je od 59,- do 109,-.
Hodnocení:

4. Odličovací houbičky Calypso
Zmiňovala jsem je už v minulém spotřebovánu a slíbila jsem, že na ně napíšu článek a určitě ještě bude :) Jen jsem na to nějak pozapomněla. Jak už jsem minule zmiňovala, tak je používám na sundávání masky a jsou naprosto boží :) Jedna mi vydrží tak na 3 týdny. V balení jsou 2 houbičky, cena v Dm je 30,- a v Rossmannu 20,- (v akci i 15,-).
Hodnocení: 

5. Avon Planet Spa maska s bambuckým máslem- vzorek (recenze)
Nebudu se k ní rozepisovat, protože jsem psala hromadnou recenzi jak na tuto masku, tak i další 3 pytlíkové níže. Ale tahle byla fajn a dokonce jsem ji tak před půl nebo celým rokem měla v plném balení :)
Pytlík měl 7 ml.

6. Avon Planet Spa olivová maska- vzorek  (recenze)
Maska mi vyhovovala a teď ji používám v plném balení.
Pytlík měl 7 ml.

7. Nivea výživná medová maska aqua effect  (recenze)
Neměla jsem masce co vytknout. V balení byly 2 pytlíky po 7,5 ml a cena byla asi 40,-.

8. Balea maska pro dobrou náladu  (recenze)
Maska byla něco katastrofálního. Byla to moje poslední zkušenost s Balea maskami a nikdy si už žádnou nekoupím. Každá (vyzkoušela jsem už 3) mě na pleti začala tak moc pálit, že jsem ji musela hned smýt. Ne, už nikdy. Kdyby někdo nevěděl, tak v balení byly 2 pytlíky po 8 ml a cena byla asi 15,-.

9. Avon Clearskin slupovací maska proti akné 
Maska byla jednu dobu mým obrovským oblíbencem. Toto je asi mé 3 balení a mám ho doma asi rok. Mezitím už ho Avon vyřadil z nabídky, tak jsem na něj ani nepsala článek. Poslední dobou jsem na ni zapomněla a teď když jsem ji chtěla použít, zjistila jsem, že se asi zkazila. Původně byla hustá a teď je tekutá jak voda. Na pleť ji už nechci radši dávat, tak jí vyhodím. Měla 75 ml a cena byla asi 70,-.

10. Avon Planet Spa maska s květy plumérie (recenze)
Maska byla skvělá a neváhala bych s její další koupí. Nejen, že nádherně voní, ale také nádherně hydratuje a zjemní pleť :) Ale co je hlavní, tak na pleti nepálí a je velmi příjemná.Určitě můžu doporučit :) Maska měla 75 ml a cena je od 59,- do 119,-.
Hodnocení:

11. Čistící pleťový gel proti akné (recenze)
V článku jsem psala, že maska není nejlepší na světě, ale nevidím důvod, proč bych ji nedoporučila a s tím pořád souhlasím :) Pokud nebudu vědět, jaký další vyzkoušet, tak sáhnu po tomto :) Má 125 ml a cena je od 50,- do 100,- :)
Hodnocení:

12. Essence kajalová voděodolná tužka na oči Sun Kissed v odstínu 02 Sunset Paradise
Linky jsem používala, ale nemyslím si, že tolik, aby mi během půlroku došly. Chyba byla v tom, že se strašně lámaly a drolily. A já si opravdu nebudu linky před použitím nechávat v lednici, aby pořádně ztuhly. Opravdu si radši koupím dražší, ale kvalitnější. Měly 0,28 g a cena byla asi 30,-.
Hodnocení:

13. Tekuté černé linky Elf
Linky nejsou spotřebované, ale zjistila jsem, že po použití pak večer nejdou odlíčit a zůstane po nich šedý flek. Odlíčit jdou jedině, pokud si málem sedřete kůži z víčka a to já opravdu dělat nebudu. Stály jen 27,- a tak je vhodím plné. 
Hodnocení:

14. Pudr Elf
Pudr používala chvíli i moje ségra, takže jsem ho nespotřebovala celý sama. Měla jsem nejsvětlejší odstín. Pudr opravdu nematoval celý den a příště bych si koupila něco kvalitnějšího :) Ale pro začátečníky v líčení za nějakých 40,- fajn záležitost :)
Hodnocení:

15. Avon řasenka Mega Effect (recenze)
Řasenku jsem nedopotřebovala do konce, zbývala asi 1/4 obsahu a já se rozhodla ji dát sestřenici, protože jsem v zásobě měla ještě jednou stejnou řasenku v plném balení :) Jinak měla 9 ml a cena v katalogu je kolem 150,- (já ji vyhrála).
Hodnocení: 

16. Colgate zubní pasta Sensitive
Dobrá pasta a zuby umyla :) Měla 75 ml a cenu nevím.

17. Dove šampon Pro age (recenze)
Šampon nebyl nejlepší, ale ani nejhorší. Prostě průměr :) Měl 250 ml a cena byla asi 50,-.
Hodnocení:

18. Nivea hydratační šampon- vzorek
Hezky voněl a dobře pěnil :) Měl 10 ml.

19. Dermacol zvláčňující sprchový gel s olejem z hroznových jadérek (recenze)
Nádherně voní! Pokud jste nic z této řady ještě nezkoušeli, tak si to alespoň v Dm očichejte :) Já mám ještě jedno plné balení v zásobě a pak i tělové mléko a krém na ruce :) Jinak po umytí vám tělo voní po sprcháči :) Měl 250 ml a cena byla asi 60,-.
Hodnocení: 

20. Sprchový a koupelový gel od Yves Rocher s vůní ostružin
Jako pěna do koupele byl super a na sprchování taky :) Měl 50 ml ale cenu nevím (byl to dárek).
Hodnocení:

21. Sprchová pěna Rituals
Hezky voní a pěnila taky moc pěkně.. Ale i tak mě to nenalákalo na koupi plného balení, jeho cena je vyšší než jsem ochotná dát :) Toto bylo cestovní balení z ladyboxu o objemu 50 ml.
Hodnocení: 

22. Playboy dámský masážní krém 
Tento krém jsem měla doma asi rok a vůbec nepoužívala. Nějak jsem nepochopila, proč ho používat. Nakonec jsem se rozhodla vypatlat a používat místo krému na ruce a tělového mléka. Parfemace je divná a krém šíleně lepí. V životě bych to domů znova nechtěla a nemám tušení, zda se dá někde koupit.
Hodnocení:

23. Avon osvěžující peeling na nohy s mořskou solí  (recenze)
Peeling jsme s mamkou používaly hlavně v létě, ale jelikož bylo v balení jen trochu tak jsem to chtěla spotřebovat. Vůně nebyla nic moc, ale nohy opiloval. V létě si určitě zase nějaký koupíme, ale zatím ne :)
Hodnocení: 

24. Avon Naturals tělový sprej s melounem (recenze)
Spreje už bylo v balení jen trochu, tak jsem ho používala jen abych ho dodělala :) Ale jinak v létě byl super, teď v zimě mi ta parfemace moc nesedí. V Avonu se dá koupit jen balení 100 ml od 59,- do 109,-.
Hodnocení: 

25. Pěna na holení Wilkinson
Pěna mě nenadchla. Strašně smrdí a rychle ubývá. Bohužel mám doma ještě jedno balení :/
Hodnocení:

26. Holítka Wilkinson Xtreme 3 coconut dream
Holítka jsem kupovala spolu s pěnou výše v balíčku v akci za 100,-. Ale ani žiletky mě nenadchly. Jediné pozitivní je, že hezky voní, ale jinak nevydrží, protože jsou hned tupé. V balení byly 4 ks holítek.
Hodnocení: 
27. Ubrousky Babylove
Doma mám další 3 balení v zásobě a vyhovují mi :) Používám je na čištění štětců (když se mi nechtějí mýt šampónem), na čištění rukou, otření stolu atd. V balení je 80 ks a cena balení je 40,-.
Hodnocení: 

28. Bel vatové tyčinky
Jiné domu nekupujeme. Tyhle jsou nejlepší, protože se nestane to, že se vám z tyčinky sundá vata. A navíc jsou často jako dárek k odličujícím tampónkům Bel :) V balení je 160ks.
Hodnocení: 

29. Miss Sporty lak na nehty v odstínu 16
Lak mi ztuhl a tak jsem do něj zkusila nalít odlakovač, ale akorát jsem ho zničila ještě víc :/ Takže letí do koše. Cena byla asi 30,- a objem byl 7 ml. (Nevím jestli se dá ještě koupit).
Hodnocení: 

30. Nivea šampon pro barvené vlasy
Šampon příjemně voněl, vůně ve vlasech nevydržela, hodně pěnil, a celkově byl průměrný :) Měl 250 ml a cena je do 70,-.
fotka je jiná, protože je focená v jiný den než ostatní věci

Hodnocení: 
Tak a jste u konce! To bylo nekonečné co? :) Jen kdyby Vás to zajímalo tak tento článek (i s focením) mi trval asi 3 hodiny. Spotřeba teď byla obrovská- napočítala jsem 23 plných balení, 4 cestovní balení a 3 vzorky. Snad toho bude příští měsíc méně :)

Kolik věcí jste spotřebovali vy tento měsíc? :)

Žádné komentáře:

Okomentovat